(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Lohjalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Oletko kätevä käsistäsi, ongelmanratkaisukykyinen ja ahkera tekijä? Meillä on sinulle huippuduuni!

Etsimme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Lohjalle.

Työssä päätehtäviisi lukeutuu koneiden kanssa toimiminen - kasaaminen ja korjaaminen osana tärkeää elintarviketuotannon prosessia. Toisinaan voit päästä tarkkailemaan laatua sekä tekemään muita tuotantoprosessin vaiheita, kuten pakkaamista, sillä matalahierarkisen yrityksen toiminnassa kaikki auttavat kaikkia. Täällä vallitsee mahtava tekemisen meininki, jonka myötä suomalaisia elintarvikkeita viedään myös maailmalle.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen ja sitä tehdään arkisin toimistoaikoina. Työajoissa on joustoa, joten voit sovittaa niitä myös omaan kalenteriisi sopivaksi. Työsopimus solmitaan Personalhusetin kanssa, joten saat taustallesi avuksi loistavan HR-tiimin tuen kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Tavoitat meidät päivittäin esimerkiksi Whatsappin kautta ja tietysti myös soittamalla.

Onko tämä työ juuri sinulle? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai soita suoraan Henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, puh. 0405532130, niin sovitaan haastatteluaika. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.