(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä lihateollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haemme lihateollisuudessa toimivalle asiakkaallemme kolmea tuotantotyöntekijää tukemaan yrityksen kasvua. Yritys valmistaa laadukkaita kotimaisia lihatuotteita vaativaankin makuun. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Tuusulassa.

Työnkuvaus

Työssä toimit osana lihatuotteiden valmistusprosessia. Työ on käsillä tehtävää seisomatyötä. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8.00-13.00 välillä arkisin, mutta yrityksen kasvun myötä tarjolla olevat työtunnit voivat lisääntyä.

Työn edellytykset

Toivomme, että sinulta löytyy kiinnostusta jatkuvasti kehittyvää liha-alaa kohtaan ja motivoitunut asenne tuotantotyötä kohtaan. Tässä työssä tarkkuudesta ja järjestelmällisyydestä on etua. Lisäksi hyvä fyysinen kunto auttaa sinua päivittäisessä työssäsi. Tarvitset myös hygieniapassin.

Tarjoamme

Tästä saat pitkäaikaisen työpaikan, jossa pääset osaksi pientä ja tehokasta tiimiä. Työssä harrastuksillesi ja vapaa-ajallesi jää arvoisensa aika. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä on useammalle henkilölle, joten vinkkaa paikasta ihmeessä myös kaverillesi!

Lisätietoja

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)


HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)