Tuotantotyöntekijä, Lennol Oy
Go On Seinäjoki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Haemme Jalasjärveläiselle asiakkaallemme monitaitoista, tuotantoon osallistuvaa varastotaitoista tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Lennol Oy on yli 50-vuotias eteläpohjalainen tekstiiliteollisuuden vastuullinen perheyritys. Valmistamme Jalasjärvellä 30 ammattilaisen voimin sisustustekstiilejä, huonekalupehmusteita ja varjostimia.

Oletko oma-aloitteinen, reipas ja joustava teollisuuden koneiden ja laitteiden päälle ymmärtävä moniosaaja, jolla ei mene sormi suuhun paineen alla? Onko sinulla ennen kaikkea työtä pelkäämätön asenne, halu opetella uusia tehtäviä ja ratkaista eteen tulevia ongelmia?

Asiakkaalle on tärkeää, että olet oma-aloitteinen tekijä, jonka työpanokseen voi luottaa.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

-koneiden ylläpito ja huolto

-kiinteistöhuolto

-saapuvan tavaran vastaanotto ja hyllytys sekä trukkityöt

-tuotannon muut tehtävät

Haemme työhön tekijää, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä tai olet muuten kätevä ja aikaansaava käsistäsi. Hakijalla tulee olla ajokortti (B) sekä trukilla ajotaito, työturvallisuuskortti on plussaa. Työssäsi pääset osaksi huipputiimiä. Tarjoamme vakituisen työn ja monipuoliset työpäivät, työaika on keskimäärin 37,5 tuntia viikossa.

Jos tunnistit itsesi niin hae tehtävään jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot