(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä / lasittaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Haemme Joensuussa toimivalle asiakkaallemme tuotantotyöntekijää lasinkäsittelyn monipuolisiin työtehtäviin, esim. lasin leikkuuseen, työstöön ja hiontaan.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta, sillä työhön perehdytetään kyllä. Odotamme kuitenkin, että olet oppimiskykyinen, huolellinen ja ahkera työssäsi. Kokemus lasinkäsittelystä tai rakennus-/tehdastyöstä katsotaan toki eduksi. 

Työskentely tapahtuu päivävuorossa ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Aluksi työsuhde on määräaikainen kauttamme, mutta määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviin, siistit työtilat sekä mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.