(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä lasinvalmistukseen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Hei sinä tuotannon työtehtävistä kiinnostunut, etsimme lasinvalmistuksen parissa työskentelevälle asiakkaallemme uusia hyviä tyyppejä täydentämään heidän työyhteisöään. Voisitko se olla sinä?

Olet innokas oppimaan uusia asioita ja teet työtä ahkeralla otteella. Sinulle mukava tapa työskennellä on käsillä tekeminen ja työsi tuloksen ihasteleminen. Sinulle sopii myös fyysisesti ajoittain raskas työnteko, ja painavien tavaroiden nostaminen on sinulle mukavaa vaihtelua pöytätasolla työskentelyyn. Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan mm. lasin hionta sekä alumiinisahaus. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta puu- tai metallialalta, mutta jos sinulla sitä on ehtinyt kertyä, mainitsethan sen hakemuksessasi. 

Sinun työsi alkaa toukokuun aikana. Työtä riittää koko kesän, ja mahdollisuuksien mukaan työt jatkuvat syksylle saakka. Työtä tehdään päivätyönä ja työpaikka sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella.

Jos koet olevasi etsimämme työhön tarttuva tekijä hyvällä asenteella maustettuna, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kestäessä. Lisätietoja saat Amikon Miialta, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi.