(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä lasinvalmistukseen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Hei sinä tuotannon työtehtävistä kiinnostunut, etsimme lasinvalmistuksen parissa työskentelevälle asiakkaallemme uusia hyviä tyyppejä täydentämään heidän työyhteisöään. Voisitko se olla sinä?

Olet innokas oppimaan uusia asioita ja teet työtä ahkeralla otteella. Sinulle mukava tapa työskennellä on käsillä tekeminen ja työsi tuloksen ihasteleminen. Sinulle sopii myös fyysisesti ajoittain raskas työnteko, ja painavien tavaroiden nostaminen on sinulle mukavaa vaihtelua pöytätasolla työskentelyyn. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta puu- tai metallialalta, mutta jos sinulla sitä on ehtinyt kertyä, mainitsethan sen hakemuksessasi. 

Työ on päivätyötä ja sijaitsee hyvin bussiyhteyksien varrella. Työsopimuksen kesto on arviolta 1kk määräaikaisuus.

Jos koet olevasi etsimämme työhön tarttuva tekijä hyvällä asenteella maustettuna, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kestäessä. Lisätietoja saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!