(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Laitila
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme Laitilassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää kokopäiväiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.


Tehtäväsi muodostuvat tuotannon eri työvaiheista ja voivat sisältää esimerkiksi pakkaamista, ripustusta, muotinvaihtoja, pintakäsittelyä, logistiikkaa tms.

Hakijoilta odotetaan hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta työtä kohtaan ja intoa oppia uusia asioita. Aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös oma auto katsotaan eduksi.Työtä tehdään keskeytyvässä kolmivuorotyössä.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään niin itseäsi kuin tuotantomenetelmiä. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta ja tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.