(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Lahti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Etsimme asiakkaallemme REIPASTA TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Lahteen.

Työtehtävänäsi on suojapeitteiden koneellinen valmistus ja korjaus. Työ on hyvin monipuolista, sillä peitteet tehdään asiakkaille mittatilaustyönä. Peitteitä valmistetaan lähtökohtaisesti kuorma-autoihin, joka vaatii hyvää fyysistä kuntoa, kun työskentelet kaluston ympärillä ja kolmen metrin korkeudessa kaluston katolla.

Edellytyksenä on myös aiempi kokemus erilaisista kädentaitoa vaativista tehtävistä. Tykkäät työstää käsilläsi ja sinulla on hyvä kolmiuloitteinen hahmotuskyky. Kokemus tekstiiliteollisuudesta katsotaan eduksi. Tehtävään annetaan tarvittava perehdytys ja koulutus.

Työ on kokoaikainen ja ainakin alkuun määräaikainen. Työ on päivätyötä, porrastetusti 7-16 välillä.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuutta nopeutettuun palkanmaksuun, jolloin palkkapäivä on joka perjantaina.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta asiakas etsii pitkäaikaista työntekijää, joten mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: tuotantotyöntekijä, peitetyöntekijä, tekstiiliteollisuus