(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Lahti
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme huolellisia, käsistään taitavia tuotantotyöntekijöitä päivätyöhön Lahteen. Työsuhde on 4-8 kk:n määräaikaisuus riippuen työpisteestä, johon sijoitut. Työn jatkuminen määräajan jälkeen on erittäin mahdollista osoitettuasi osaamisesi ja oikeanlaisen asenteen työtä kohtaan.

Työtehtäviä on useita ja ne sijoittuvat ajoneuvoteollisuuden tuotantoprosessin eri vaiheisiin. Kokemus autoasentajan tehtävistä tai pelkkä mielenkiinto ja harrastaneisuus autojen ropaamiseen ovat ehdoton etu. Työtehtävät ovat asentamis- ja/tai kokoonpanotehtäviä sekä viimeistelytöitä.

Työtehtävät eivät vaadi erityistä koulutusta. Tehtävät ovat oikealla asenteella nopeasti opittavissa ja niihin perehdytetään yrityksessä. Tärkeintä on halu tehdä työt hyvin sekä kädentaidot. Käsityökalut tulee pysyä hyppysissä ja kiireen tuntu ei saa aiheuttaa stressiä.

Menestyt tehtävässä, jos sinua kiinnostaa tuotannollinen työ ja olet valmis laittamaan itsesi likoon, jotta saat asioita tehtyä valmiiksi asti. Et aristele käyttää käsityökaluja ja ongelmatilanteissa etsit lähiesimiehen sijasta ratkaisuja. Kokemus aiemmasta tuotannollisesta työstä katsotaan eduksi.

Jos olet käsistäsi taitava ja valmis tekemään töitä, kerro siitä meille. Jätä hakemuksesi meille pian, sillä tehtävät alkavat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä HR-konsultti Nhung Doanilta nhung.doan@adecco.fi.