(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Lahteen
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme työntekijää tuotannon/lähettämön erilaisiin tehtäviin Lahteen. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa. Tässä työssä pääset tekemään laajasti erilaisia työtehtäviä, joita ovat mm.

- tuotteiden pakkaaminen ja lähetyskuntoon saattaminen
- lähetysasiakirjojen tekeminen
- tuotteiden lähettäminen
- tulevan tavaran vastaanotto ja tarkistaminen
- materiaalivaraston hoito
- työmääräinten jako painopisteisiin – ja koneille
- tuotannossa olevien töiden aikataulutus – ja valvonta
- painotyöt sovituilla koneilla

Odotamme sinulta
Menestyksellinen tehtävien hoito edellyttää tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Kokonaisuuksien hallinta on sinulle tyypillinen toimintatapa ja omaat myös hyvät it-taidot. Tehtävä vaatii myös sorminäppäryyttä.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta lähettämötyöstä sekä kokemusta painoalalta. Eduksi lisäksi työkokemus mistä tahansa "käsityöammateista".

Muut tiedot
Täytä hakemus www.vmp.fi, tai soita (03) 873 200 jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Olemme puhelimitse tavoitettavissa arkisin klo 9-15.
Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
Toistaiseksi

Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti@vmp.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.06.2020 mennessä.