(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä lääketehtaalle
Vitabalans Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Etsimme useita huolellisen ja tarkan työotteen omaavia

tuotantotyöntekijöitä.

Tuotantoympäristössä valmistetaan korkealaatuisia tuotteita lääketeollisuuteen. Työssä toimit prosessinhoitajana tuotannon eri työvaiheissa. Työhösi sisältyy tuotantolaitteiden käyttöä, asennuksia ja puhdistusta. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat myös dokumentointi ja laaduntarkkailu. Työtä tehdään puhdastilassa ja työ on 2-vuorotyötä.

Pidät selkeistä työohjeista ja noudatat näitä aina huolellisesti. Osaat tehdä töitä itsenäisesti, mutta myös tiimissä. Pidät rutiineista ja olet valmis kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti. Työ edellyttää tietokoneen käyttöä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Emme edellytä alan koulutusta. Eduksi kuitenkin katsotaan, jos olet koulutukseltasi esimerkiksi prosessityöntekijä tai sinulla on taustaa teollisuuden työtehtävistä. Vitabalans Oy antaa työtehtävään kattavan perehdytyksen.

Etsimme henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan yritykseen myös määräaikaisuuden päätyttyä.

Mikäli koet, että juuri sinä olet etsimämme prosessinhoitaja tuotantotehtäviin, lähetäthän hakemuksen ja ansioluettelon mahdollisimman pian osoitteeseen recruitment@vitabalans.fi. Kerro hakemuksessa miksi juuri sinä sopisit tähän työtehtävään. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Toukola p. +358 409 052175 (miel. arkisin klo 16-17)