Tuotantotyöntekijä, Kuusamo Hirsitalot
Go On Kuusamo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Kuusamo Hirsitalot Oy on pitkät perinteet omaava perheyritys Kuusamosta. Yritys valmistaa vuosittain 400-500 hirsirakennuspakettia kotimaahan ja vientiin. Rakennukset tuotetaan noin 50 työntekijän voimin. Lue lisää: www.kuusamohirsitalot.fi

Oletko motivoitunut ja oma-aloitteinen työntekijä? Onko sinulla jo kokemusta puuteollisuudessa toimimisesta, tai haluatko oppia alan ammattilaiseksi? Me etsimme sinua!

Etsimme Kuusamo Hirsitaloille työntekijöitä vuodelle 2022 hirsitalonvalmistuksen eri vaiheisiin. Työ alkaa heti vuoden alusta tai sopimuksen mukaan. Aluksi työsuhde on määräaikainen. Myöhemmin sinulle voi avautua mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Aiempi kokemus puusepänteollisuuden tai rakennusalan työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys valinnalle - olemme valmiita perehdyttämään sinut työtehtäviin. Muu koulutus ja/tai kokemus kuten sähkö-, kone- tai automaatioalalta saatuna on omiaan rikastuttamaan moniammatillista työyhteisöämme.

Käytössämme on neljä huippumodernia hirrentyöstölinjaa: kaksi Hundegger-linjaa, Passimo- sekä Uniteam CNC-työstölinjat. Lisäksi valmistukseen kuuluvat hirsiraaka-aineen nestaus-/optimointityöpisteet ja pakkaustehtävät linjoittain oheistoimintoineen.


Odotamme sinulta:

- Reipasta ja motivoitunutta asennetta

- Sujuvaa tietokoneen peruskäyttötaitoa

- Oma-aloitteisuutta

- Valmiutta vuorotyöhön

Tarjoamme sinulle:

- Pitkän määräaikaisen tai vakituisen työsuhteen 

- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin

- Hyvät kehitysmahdollisuudet puunjalostustekniikan alalla

- Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut!

Lisätietoja Kuusamo Hirsitalot Oy:n toiminnasta ja työtehtävistä antaa tuotantopäällikkö Kari Heikkilä,

puh 044-7789 209 / kari.heikkila@kuusamohirsitalot.fi.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Go Onin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula,

puh 040-6116 973 / pauli.riepula@go-on.fi

Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.go-on.fi.  Kerro hakemuksessasi nykytilanteestasi, työ- ja koulutushistoriastasi sekä mille aikavälille (kuukausissa) etsit työtä. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1535006
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuusamo