(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Kuomiokoski Oy, Ristiina
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020
Haemme asiakasyritykselle Kuomiokoski Oy:lle Ristiinaan kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen kenkäteollisuuden tuotantotyöntekijää.

Työtehtäviin kuuluu Kuoma-kenkien pohjien valaminen valuukoneella. Työ on erittäin fyysistä, joten edellytämme hakijalta hyvää kuntoa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tuotantopuolelta tai muusta käsillä tekemisestä, mutta asenne on tärkein tehtävässä menestyäksesi. Tehtävään perehdytetään, joten tärkeintä on halu oppia uutta.

Työt alkavat maaliskuun-huhtikuun aikana sopimuksen mukaan ja työsuhde kestää asiakkaan tarpeen mukaisesti. Työsuhde solmitaan valitun tekijän ja StaffPointin välille. Työtä tehdään 2-vuorossa ja työaika on 40h/vko.


Edellytämme sinulta

2-vuorovalmiutta
hyvää fyysistä kuntoa
Reipasta ja huolellista asennetta työntekoon


Tarjoamme sinulle

Kattavan perehdytyksen
Mahdollisuuden vaikuttaa palkkaan


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan pian sillä paikat täytetään nopeasti. Toivottavasti kuulen sinusta pian!

Mikäli tehävä herätti kysymyksiä minuun voit olla yhteydessä whatsapilla, soittamalla tai viestillä p. 045 788 15661


Lisätietoja

Kaisa Pesonen
Rekrytointikonsultti
kaisa.pesonen@staffpoint.fi
p. 045 788 15661