(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Koskisen Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2018
Koskisen on puutuoteteollisuuden monialakonserni. Perheyritys työllistää kotimaassa n. 1000 henkeä. Liikevaihto on n. 264 milj. euroa ja viennin osuus on noin 55 %. Koskisen henkilökuntaa on yhdistänyt jo yli 100 vuoden ajan intohimoinen suhtautuminen puuhun.

Haemme Koskisen Oy:lle Järvelän tehtaalle levyteollisuuden TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Hakemallamme henkilöllä on reipas ja ripeä työote, huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Aikaisempaa työkokemusta tuotannon työtehtävistä ei vaadita, vaan asenne ratkaisee. Alalle soveltuva koulutus katsotaan myös eduksi. Ennen kaikkea haluamme löytää henkilön, jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen, halua ja kykyä uuden oppimiseen sekä itsensä tuotantoprosessien taitajaksi kehittämiseen. Olethan myös sitoutunut työntekijä.

Kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava työn opastus ja perehdytys. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme vakavaraisesta perheyrityksestä vakituisen työsuhteen, hyvät liikuntamahdollisuudet mm. kuntosali ja uimahalli, liikunta- ja kulttuurisetelit, edut paikallisista liikkeistä sekä tärkeimpänä; ammattitaitoisen ja lämminhenkisen työyhteisön.

Lisäksi tarjoamme kiinnostuneille myös mahdollisuutta oppisopimus-, sekä osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antavat Sami Kallinen puh. 0400 138 888, sami.kallinen@hpheimo.fi ja Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi