Tuotantotyöntekijä kolmivuorotyöhön
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Haemme asiakkaallemme Vantaalle, tuotannontyöntekijää

Työ sisältää tuotannonvalvontaa, varmistetaan että tuotantoon ei tule katkoksia sekä tarkkaillaan tuotteiden laatua. Vialliset tuotteet on poistettava linjastolta ilman linjaston toiminnan häiriintymistä, joten työ vaatii tekijältä huolellisuutta ja tarkuutta sekä nopeaa reaktiokykyä.

Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon sekä huolellinen ja tarkka työote. Olet motivoitunut tekemään rutiininomaista työtä. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme myös hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työ tapahtuu 3 vuorossa ma – pe välillä klo 7-15, 15-23 ja 23-07.

Työt alkavat heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Palkkaus: Kaupan alan TES

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441799
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa