(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä kokoonpanotyöhön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Oletko kiinnostunut korkeaa tarkkuutta vaativista, pienelektroniikan kokoonpano- ja testaustehtävistä? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään pienelektroniikkatuotteisiin erikoistuneen asiakkaamme kokoonpano- ja testaustehtävissä.

Tuotantotyöntekijänä työskentelet osana asiakkaamme tuotantoprosessia. Prosesseissa on useita erilaisia vaiheita, mutta kaikkia niitä yhdistää se, että työ vaatii tekijältään tarkkuutta, sorminäppäryyttä ja hyvää keskittymiskykyä. Pääsetkin työssä kokoamaan tuotteen alusta loppuun itse. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti viikoittain vaihtuvassa 2-vuorossa. Syksymmällä työ jatkuu todennäköisesti 3-vuorossa.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä tai saatat olla alan opiskelija, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys. Edellytämme kuitenkin valmiuksia menestyä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativassa, rutiininomaisessa työssä. Tuotantotyö ei ole pelkkää istumista, vaan valtaosa päivästä seistään ja tehdään myös kevyitä nostoja. Näin ollen työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen työympäristöön ja olet osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Työpaikka sijaitsee Vantaan Tammistossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtävä on alkuun muutaman kuukauden määräaikaisuus, mutta jatko on myös erittäin mahdollinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen työhakemuksesi viimeistään 11.8.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi