(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (Kokoonpano)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Asiakasyrityksemme on muovialan kansainvälinen ammattilainen Pirkanmaalla, joka valmistaa Suomesta käsin tuotteita ja komponentteja sekä teollisuus- että kuluttajasektorille. Toiminnan kasvaessa heidän kokoonpanoyksikköön Tampereelle haetaan käsistään näppärää ja tarkkaan työskentelyyn kykenevää lisävahvistusta nimikkeellä

Tuotantotyöntekijä (Kokoonpano)

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana kokoonpanotiimiä ja osallistut erilaisiin kokoonpanon työvaiheisiin. Työvaiheisiin kuuluu erilaisten kokoonpanotehtävien lisäksi laadunvarmistusta, tuotteiden viimeistelyä ja pakkaustyötä. Työvaiheita toteutetaan sekä käsin että erilaisia kokoonpanovälineitä apuna käyttäen, ja työtä tehdään työvaiheesta riippuen joko itsenäisesti tai tiimeissä.

Mitä odotamme sinulta?


Toivoisimme, että olisit oma-aloitteinen työntekijä, joka kykenee ottamaan itsenäisesti vastuuta työstään ja työskentelemään sujuvasti myös osana tiimiä. Asiakasyrityksessämme panostetaan tuotteiden korkeaan laatuun, joten toivomme, että laadukas ja huolellinen työnjälki olisi myös sinua kuvaava ominaisuus. Valmistettavat tuotteet ovat kevyitä, mutta hyvä fyysinen kunto on eduksesi, sillä työ on pitkälti seisomatyötä.

Aikaisempi kokemus kokoonpanotyöstä tai muista vastaavista tuotantotehtävistä katsotaan eduksesi. Kokemuksen rinnalla arvostamme myös motivaatiota ja halukkuutta oppia kokoonpanotehtäviä, joten voit myös olla alan tuleva osaaja.

Lisätiedot ja hakeminen


Työhön annetaan hyvä perehdytys ja työskentely tapahtuu siisteissä ja moderneissa tiloissa. Tehtävää ja osaamisesi karttuessa voit osallistua työnkiertoon.

Työsuhde alkaa tammikuussa 2019 ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja ilta) ja kyseessä on kokoaikainen työsuhde. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena ja palkkauksessa noudatetaan asiakasyrityksemme TES:sta.

Kiinnostuitko?

Voit hakea tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tuotantotyöntekijä (Kokoonpano). Liitäthän mukaan CV:si!