(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä/ Kokoonpanija, Helsinki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin, Suutarilaan, reipasta tuotannon työntekijää/ kokoonpanijaa.

Työ sisältää alumiiniprofiilien sahaamista, poraamista (pylväsporakone) ja ruuvaamista sekä valmiiden tuotteiden pakkaamista. Kokoonpantavat osat vaihtelevat pienistä ja kevyistä osista isompiin ja painavampiin. Pienellä metallipajalla pääsee tekemään monipuolisesti erilaisia töitä.

Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon sekä huolellinen ja ripeä työote. Lisäksi olet motivoitunut tekemään rutiininomaista työtä ja sinulta löytyy sorminäppäryyttä ja ymmärrystä työkalujen käytöstä. Toivomme sinulta sujuvaa suomenkielen taitoa.

Trukkikokemus katsotaan eduksi, ei välttämätön.

Työaika: ma-pe klo 8-16. 

Palkkaus: 13-14€/h + mahdolliset lisät

Alkuun 2kk määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkaa sopimusta mikäli työt hoituneet mallikkaasti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.