(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, kokoaikainen, 6 hlöä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme kansainvälisesti toimivalle alumiiniasiantuntijalle motivoituneita ja reippaita työntekijöitä.

Työtehtävät pitävät sisällään eri työvaiheita alumiinin tuotannossa, pakkauksessa ja jälkikäsittelyssä. Pääsääntöisesti työtehtäviin kuuluu alumiiniprofiilien pakkaamista sekä ripustamista.

Aiempi kokemus tuotanto-, varasto- tai metallialan tehtävistä ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi. Tärkeintä on halu oppia ja innokas asenne. Työntekijöille järjestetään perehdytys työtehtäviin. Työtä tehdään yleensä pareittain, joten hyvät tiimityöskentelytaidot ovat hyödyksi. Työssä edellytetään myös oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Työ on aluksi keikkaluontoista ja keikat vaihtelevat asiakkaan tarpeen sekä tuotannon tilanteen mukaan. Työ muuttuu muutaman viikon kuluessa kokoaikaiseksi ja kestää aluksi ainakin kesän yli. Työn jatkuminen on mahdollisesti myös myöhemmälle syksyyn. Lisäksi hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti ja kokopäiväisesti asiakasyritykseen.

Töitä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Valituilla henkilöillä tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius suorittaa kurssi ennen töiden alkamista.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Anna Virtanen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, anna.virtanen@nordic.fi, puh. 050 355 7733.

Mikäli haluat päästä tutustumaan metallialan tehtäviin alansa johtavassa yrityksessä, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.