(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä / KM-Yhtymä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

KM-Yhtymä Oy on Pyroll-konserniin kuuluva tuotantolaitos Joensuussa, joka valmistaa erilaisia elintarvikepakkauksia ja pakkausten osia asiakkaille kotimaahan ja lähialueille. KM-Yhtymän liikevaihto on n. 10,0 milj. euroa ja henkilöstöä kaikkiaan 37. KM-Yhtymä on kehittyvä, innovatiivinen, sekä kasvuun tähtäävä asiakaslähtöinen yritys. Lisätietoja www.pyroll.com.

Haemme nyt KM-Yhtymälle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen toteuttamaan heidän arvojaan ja tavoitettaan. Haluatko sinä olla yksi heistä!

Tuotantotyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat mm. tuotantolinjastojen käyttö, ajojen vaihdot sekä pakkaus- ja laadunvalvontatehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutustaustaa/suuntautuneisuutta tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta elintarvike- tai hygieniapakkausten parissa työskentelystä. Olet lisäksi reipas, huolellinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja ja sinulla on halu oppia uutta. Työturvallisuuskortti ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta eivät pakollisia.

Työskentely tapahtuu kolmessa vuorossa ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.10. mennessä. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkpalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.