Tuotantotyöntekijä Kivilähteelle Ylöjärvelle
Kivilähde

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Kivilähde sai alkunsa vuonna 1989 kun Kaaville, Pohjois-Savoon, perustettiin kivialan yritys Kaavin Kivi Oy. Yrityksen ensimmäiset toimitilat olivat vanhassa navetassa ja nykypäivänä yritys tarjoaa palveluitaan usealla eri paikkakunnalla moderneissa liike- ja tuotantotiloissa. Ylöjärven toimipisteellä toimii tänä päivänä nykyaikainen kivitasojen valmistukseen erikoistunut tehdas sekä myymälätilat, joissa ovat kattavasti esillä sekä kivitasot, hautakivet että sisustuskivet.

Etsimme asiakkaallemme Kivilähteelle Ylöjärven tehtaalle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tuotantotyöntekijänä valmistat kivitasoja keittiöihin sekä muihin tiloihin, lisäksi osallistut myös niiden asentamiseen asiakkaiden tiloissa. Työstät kivitasoja sekä koneellisesti että käsin. Käytössäsi on nykyaikaiset, helposti opittavat työstökoneet. Työhösi kuuluvat myös mm. pakkaaminen sekä altaiden kiinnittäminen kivitasoihin

Menestyäksesi työssä sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä saat työhön hyvän ja kattavan perehdytyksen. Tärkein valintakriteerimme tehtävään on kova oppimisen halu ja oma-aloitteinen tekemisen ote. Järjestelmällisyydestä ja hyvästä fyysisestä peruskunnosta on myös paljon apua tehtävässä menestymiseen. Aikaisempi työkokemus tuotannon ja teollisuuden töistä katsotaan eduksi, mutta kuten kerrottu, ei se ole välttämätöntä.

Työssäsi pääset osaksi pientä yhteen hiileen puhaltavaa, ammattitaitoista ja työhönsä aidosti innostuneesti suhtautuvaa tiimiä ja olet tärkeässä osassa tuotannon työtehtäviä. Pääset töihin kasvavaan ja taloudellisesti hyvinvoivaan yritykseen, jossa työntekijöistä pidetään huolta.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena Adeccon kautta. Hoidettuasi työsi hyvin ja parhaan taitosi mukaan työllistyminen suoraan Ylöjärven Kivilähteelle on erittäin todennäköistä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Oletko valmis sitoutumaan työhön pitkäksi aika? Haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 30.1.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Adeccolla hakua hoitava konsultti Sanna Heikkilän tavoitat arkisin klo 8 -16 puh. 040 575 3208 / sanna.heikkila@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552211
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Ylöjärvi, Ylöjärvi