Tuotantotyöntekijä kierrätysteollisuuteen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Kuusakoski on pohjoisen Euroopan johtava kierrätyspalveluja tarjoava yritys. Sen vahvuus perustuu materiaalin, kierrätyksen ja ympäristöteknologian osaamiseen. Metallien kierrättämisen lisäksi yritys harjoittaa sähkö- ja elektroniikkalaitteiden käsittelyä sekä materiaalikiertoon kelpaamattomien, energiaa sisältävien jakeiden valmistaminen polttoaineeksi.  Kuusakoski Group Oy:n liikevaihto vuonna 2018 oli 610,8 M€ ja se työllisti keskimäärin 2416 henkilöä. Yritys on perustettu vuonna 1914.

Oletko kiinnostunut kierrätysteollisuudesta? Haluatko päästä tekemään monipuolista työtä ympäristöteknologian parissa? Haemme Kuusakoski Oy:lle Lahden toimipisteeseen hyvän asenteen omaavaa TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ, voisitko se olla sinä?

Sinun työhösi tulee kuulumaan linjastonhoito, lajittelu, kunnossapitoon sekä puhtaanapitoon liittyvät tehtävät sekä trukilla ajaminen. Mitä siis tähän työhän tarvitaan? Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta tai työkokemusta, riittää että tulet töihin hyvällä asenteella ja olet valmis ahkeraan työntekoon. Työn fyysisyyden vuoksi pääset samalla pitämään kuntoasikin yllä! Jos sinulla kuitenkin on takataskussasi metalli- tai rakennusalan koulutus tai työkokemusta, niin mainitsethan sen hakemuksessasi.

Sinun työsi alkaa sopimuksen mukaan, kevään / alkukesän aikana. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, 6-14 ja 14-22.

Jos hakemus herätti kiinnostuksesi, ja haluat päästä osaksi kansainvälisen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijätiimiä, niin laitathan hakemuksen tulemaan. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Miia Vesaselta, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi.  

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1349842
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti