(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Keuruulle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Haemme asiakkaallemme Meltex Oy Plastics/Palo- ja Vesitekniikka Pa-Ve:lle Keuruulle tuotantotyöntekijöitä. Työt pääsee aloittamaan nopealla aikataululla syksyn 2019 aikana.

Tuotannossa työntekijöiden tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia, työhön sisältyy mm. rotaatiokoneenhoitoa, kokoonpanoa ja hitsausta (muovi ja metalli). Työ on keskeytyvää kolmivuorotyötä, maanantaista perjantaihin.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on toki eduksi, mutta ei edellytys työhön valittavilta. Arvostamme tekevää asennetta, ahkeruutta, yhteistyötaitoja sekä luotettavuutta. Hyvä fyysinen kunto on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja opettavan työn tuotannon tehtävissä. Työ alkaa vuokratyösuhteena Adeccon kautta, mutta tarjoaa mahdollisuuden vakinaistua asiakkaamme palvelukseen koeajan jälkeen. Työssä noudatetaan Muoviteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta ja aloituspalkka on 10,28€/h.

Lisätietoja tehtävästä antaa Meltex Oy Plastics/Palo- ja Vesitekniikka Pa-Ve:lta Jari Båtman ma-ke klo 16-18 puhelimitse 050-3316010 tai jari.batman@pa-ve.fi. Hakuprosessista voit kysyä Derek Kinnuselta, 040 627 5757 tai derek.kinnunen@adecco.fi. Hae tehtävää nettisivujemme adecco.fi kautta viimeistään 20.10.2019 Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten älä suotta aikaile hakemuksesi suhteen. Onnea hakuun!