(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Keuruulle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme asiakkaallemme Meltex Oy Plastics/Palo- ja Vesitekniikka Pa-Ve:lle Keuruulle tuotantotyöntekijöitä. Työt pääsee aloittamaan nopealla aikataululla syksyn 2019 aikana.

Tuotannossa työntekijöiden tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia, työhön sisältyy mm. rotaatiokoneenhoitoa, kokoonpanoa ja hitsausta (muovi ja metalli). Työ on keskeytyvää kolmivuorotyötä, maanantaista perjantaihin.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on toki eduksi, mutta ei edellytys työhön valittavilta. Arvostamme tekevää asennetta, ahkeruutta, yhteistyötaitoja sekä luotettavuutta. Hyvä fyysinen kunto on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja opettavan työn tuotannon tehtävissä. Työ alkaa vuokratyösuhteena Sihdin kautta, mutta tarjoaa mahdollisuuden vakinaistua asiakkaamme palvelukseen koeajan jälkeen. Työssä noudatetaan Muoviteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta ja aloituspalkka on 10,28€/h.

Lisätietoja tehtävästä antaa Meltex Oy Plastics/Palo- ja Vesitekniikka Pa-Ve:lta Jari Båtman ma-ke klo 16-18 puhelimitse 050-3316010 tai jari.batman@pa-ve.fi. Hakuprosessista ja tehtävistä voit kysyä Jyväskylän Sihdiltä Mika Salmiselta, 050-4444428 tai mika.salminen@sihti.fi. Hae tehtävää nettisivujemme sihti.fi kautta viimeistään 28.9.2019 Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten älä suotta aikaile hakea. Onnea hakuun!