(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä kesätyöhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Etsimme asiakkaallemme Länsi-Tampereelle tuotantotyöntekijää/kokoonpanijaa vuorotyöhön vähintään kesän ajaksi.

Asiakkaamme on valmistavassa teollisuudessa käytettäviä kumikomponentteja valmistava alihankintatoimija. Tuotannossa on tällä hetkellä tarvetta ainakin kahdelle reippaalle ja motivoituneelle kokoonpanotyöntekijälle, jotka ovat valmiita 3-vuorotyöhön.

Työ on ripeätahtista vaihetyötä, johon annetaan kattava perehdytys. Työtä tehdään osin käsin ja osin koneilla. Hyvät kädentaidot katsotaan eduksi.

Emme edellytä sinulta siis aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta toivomme että fyysinen työ ja tekniikka ovat sinulle tuttuja asioita. Toivomme myös, että olet tarkka työaikojen suhteen, omaat hyvän asenteen ja haluat oppia uutta.

Palkkaus on Teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Työsuhde on aluksi n. 3kk määräaikainen vuokratyösuhde kesäksi, jonka jälkeen mahdollisuudet myös jatkolle asiakkaamme tilanteen ja sinun tilanteesi mukaan.

Tässä olisi esimerkiksi oiva mahdollisuus tekniikan/teollisuuden alan opiskelijalle työllistyä kesän ajaksi ja ansaita arvokasta työkokemusta tulevaisuutta ajatellen. Baronan työntekijänä sinulle avautuu myös monia muita työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos sinulla herää kysyttävää niin ota rohkeasti yhteyttä. Rekrytointia hoitaa: Jani Karjalainen, 040 5653550.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta.