(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - Kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja ripeää tuotantotyöntekijää kesätyöhön elintarviketeollisuuden yritykseen Hyvinkäälle. 
 
Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta elintarviketeollisuuden tuotantotyöstä sekä ennen kaikkea motivoitunutta ja huolellista asennetta työntekoon! Työssä tarvitset hygieniapassin, joten sen tulee olla suoritettuna tai olet valmis suorittamaan sen nopealla aikataululla. Myös salmonellatodistus pitäisi olla/ mahdollisuus teettää se ensimmäisen kuukauden aikana.

Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä käyttää maalaisjärkeä sekä oma-aloitteisuutta. Hyvästä fyysisestä kunnosta on työn kannalta etua, sillä töitä tehdään pääsääntöisesti seisaaltaan. Työ on kolmivuorotyötä.


Lisätietoja tehtävästä:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi