(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - Kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja ripeää tuotantotyöntekijää kesätyöhön elintarviketeollisuuden yritykseen Hyvinkäälle. 
 
Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta elintarviketeollisuuden tuotantotyöstä sekä ennen kaikkea motivoitunutta ja huolellista asennetta työntekoon! Työssä tarvitset hygieniapassin, joten sen tulee olla suoritettuna tai olet valmis suorittamaan sen nopealla aikataululla. Myös salmonellatodistus pitäisi olla/ mahdollisuus teettää se ensimmäisen kuukauden aikana. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä käyttää maalaisjärkeä sekä oma-aloitteisuutta. Hyvästä fyysisestä kunnosta on työn kannalta etua, sillä töitä tehdään pääsääntöisesti seisaaltaan. 

Työ on kolmivuorotyötä ja työ kestää alustavasti viikot 22-35. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus pikaisesti WorkPowerin hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä:

Toimialapäällikkö Reeta Asikainen, reeta.asikainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi