(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (kesätyö), Uusikaupunki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme kesätyöntekijää tuotantotöihin Uudessakaupungissa sijaitsevalle metalliteollisuuden asiakasyrityksellemme.

Työtehtävät koostuvat osaamisesi mukaan kokoonpano-, särmäys-, levytyökeskus-, hitsaus-, tai muista tuotannon työtehtävistä.

Työtehtäviin saat kattavan ja palkallisen perehdytyksen, joten aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse. Aiempi kokemus/koulutus metallialalta katsotaan kuitenkin eduksi. Myös kaikki kädentaitoja vaativat harrastuksen tukevat tehtävässä menestymistä.

Edellytämme hyvää motivaatiota ja reipasta asennetta työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarvitset myös hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua oppia uusia asioita.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työtä tehdään 2-vuorotyönä. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesän alussa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi kesätöiden parissa mielenkiintoisessa työympäristössä mukavan ja ammattitaitoisen porukan keskellä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä puh. 050-5495000.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.