(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, kesätyö (Sastamala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Asiakkaamme on suomalainen muovialan yritys Sastamalassa, jonka tuotteita hyödynnetään niin teollisuudessa, kone- ja laitevalmistuksessa sekä lääketeollisuudessa. Kerromme mielellämme lisää puhelimitse ja haastattelussa.


Meillä on nyt haussa asiakkaamme tuotantotiimin vahvistukseksi Sastamalaan 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ (kesätyöntekijä).


Tulet työskentelemään kumituotteiden valmistuslinjalla 3-henkisessä tiimissä kahdessa vuorossa. Työvuorot ovat arkisin klo 6.00-14.00 ja 14.00-22.00 (viikonloput vapaat). Työsuhteen aluksi työskentelet valmistuslinjalla pakkaus- ja laadunvarmistustehtävissä sekä erilaisissa viimeistelytehtävissä. Opittuasi extruusiokoneen säätöihin, ajoarvoihin ja muotinvaihtoon liittyvät asiat pääset myös ns. ajamaan konetta. Kyseessä on kesätyö kesä-elokuun välillä. 

Tehtävässä menestymistä edesauttaa aiempi kokemus muovituotannosta tai operointi nykyaikaisten tuotantokoneiden parissa. Tarvittaessa kuitenkin koulutamme sinut tehtävään, vaikka et olisikaan ns. valmisosaaja. Tärkeintä on kyky ja halu oppia innokkaasti uutta. Tehtävä edellyttää perustason tietoteknisiä taitoja.

Henkilönä olet tiimityötaitoinen ja hoidat oman vastuualueesi työt reippaasti ja oma-aloitteisesti. Haluat aktiivisesti antaa panoksesi yhteisen menestyksemme eteen.

Meillä pääset työskentelemään moderneissa tuotantotiloissa mukavan työyhteisömme kanssa. Esittele siis rohkeasti itsesi ja osaamisesi, niin jatketaan keskustelua mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudesta! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n Minna Mansikkamäki numerossa 044 740 4505 tai minna.mansikkamaki@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

Linkki hakuun: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=420 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.