(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä kesätöihin
FP-Tuotteet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020
Etsimme ovia ja erilaisia väliseinäratkaisuja valmistavalle asiakkaallemme FP-Tuotteet Oy:lle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kesätöihin Tampereelle.

Työtehtävät ovat monipuolisia tuotannon tehtäviä. Työhön saa kattavan perehdytyksen, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi.

Odotamme Sinulta:
- Reipasta työotetta ja motivaatiota uuden oppimiseen
- Hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ sisältää mm. nostelua


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisten joukossa. Palkkauksesi muodostuu teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti päivävuoroissa, mutta valmiutta myös iltavuoroihin tarvitaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukeväästä/alkukesästä. Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaa, HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen +358 44 2414 618 (arkisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.