(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä kesäksi teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2018

Asiakasyrityksemme etsii Vantaalle tuotantotyöntekijöitä ainakin syyskuun loppuun asti kestävään työsuhteeseen.

Mistä on kyse?

Etsimme asiakkaallemme täksi kesäksi tuotantotyöntekijöitä ilmalämmönsiirtimien tuotantoon. Tämä on siis mahtava tilaisuus löytää itsellesi vielä kesätyö tälle kesälle. Tarjoamme kokopäiväisen työn, jota tehdään kahdessa vuorossa. Toivomme, että pystyt sitoutumaan työhön vähintään syyskuun loppuun asti.

Mitä odotamme sinulta?

Katsomme eduksi kone- ja metallialan ammattitutkinnon sekä aiemman kokemuksen valmistavan teollisuuden työtehtävistä. Myös mahdollisen tekniikan alan opinnot auttavat hakiessasi tätä paikkaa. Työ on osittain fyysistä, joten edellytämme sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa.

Ennen kaikkea toivomme sinulta kuitenkin hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja motivoitunutta sekä oma-aloitteellista luonnetta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön tuotannon tehtävien parissa. Pääset osaksi hyvää työyhteisöä sekä syventämään teknillistä osaamistasi niin teoriassa kuin käytännönläheisestikin. Työssäsi opit tuntemaan yrityksen tuotteet ja opit tarkemmin niiden toimintaperiaatteista.

Hae paikkaa nyt!

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä jää odottamaan hakemuksesi jättämisen kanssa.