(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - keikkatyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää Vantaalle. Asiakkaamme on vakavarainen metallikomponenttien valmistaja, joka valmistaa mm. syväveto-, meisto- ja jousituotteita asiakkaidensa tarpeisiin eri teollisuuden aloille.

Työnkuvaus

Työ sisältää erilaisia avustavia tehtäviä tuotannossa, esimerkiksi yksinkertaisten tuotantokoneiden käyttöä. Työ on rutiininomaista suorittavaa työtä. Kyseessä on keikkatyö, jossa työkeikat ovat minimissään viikon mittaisia. 

Työn edellytykset

Työ edellyttää ahkeraa ja pitkäjänteistä asennetta. Työssä menestymistä edesauttaa reipas ote työhön ja näppärät sormet. Lisäksi hyvä fyysinen kunto on työssä eduksi, vaikka painavia nostoja ei työhön sisällykkään.

Tarjoamme

Mahdollisuuden lisätienesteihin keikkatyön merkeissä, esimerkiksi opiskelijoille. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokrasuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi