Tuotantotyöntekijä - keikkatyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää Vantaalle. Asiakkaamme on vakavarainen metallikomponenttien valmistaja, joka valmistaa mm. syväveto-, meisto- ja jousituotteita asiakkaidensa tarpeisiin eri teollisuuden aloille.

Työnkuvaus

Työ sisältää erilaisia avustavia tehtäviä tuotannossa, esimerkiksi yksinkertaisten tuotantokoneiden käyttöä. Työ on rutiininomaista suorittavaa työtä. Kyseessä on keikkatyö, jossa työkeikat ovat minimissään viikon mittaisia. 

Työn edellytykset

Työ edellyttää ahkeraa ja pitkäjänteistä asennetta. Työssä menestymistä edesauttaa reipas ote työhön ja näppärät sormet. 

Tarjoamme

Mahdollisuuden lisätienesteihin keikkatyön merkeissä, esimerkiksi opiskelijoille. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokrasuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen

Hakuprosessi

Mikäli koet, että olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme linkistä tai sähköpostitse Timolle tai Heinille. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255115
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa