(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - keikkatyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja ripeää tuotantotyöntekijää keikkatyöhön elintarviketeollisuuden yritykseen Hyvinkäälle. Keikat ovat pituudeltaan viikosta eteenpäin.

Työnkuvaus

Työ sisältää elintarvikkeiden pakkaamista käsin. Lisäksi on mahdollista työllistyä koneenkäyttäjäksi. Työtä tehdään kolmessa vuorossa (aamu, ilta, yö), joten työvuorot voivat osua mille tahansa vuoroille. 

Työn edellytykset
 
Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta elintarviketeollisuuden tuotantotyöstä sekä ennen kaikkea motivoitunutta ja huolellista asennetta työntekoon! Työssä tarvitset hygieniapassin, joten sen tulee olla suoritettuna tai olet valmis suorittamaan sen nopealla aikataululla. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä käyttää maalaisjärkeä sekä oma-aloitteisuutta. Hyvästä fyysisestä kunnosta on työn kannalta etua, sillä töitä tehdään pääsääntöisesti seisaaltaan. Tarjoamme 

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi