(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä kauran kuorintaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Haemme Suomen Viljavalle, Kokemäen toimipisteeseen TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ KAURAN KUORINTAAN.

Suomen Viljava Oy on Suomen suurin viljan ja agri-bulkraaka-aineiden käsittelyyn ja varastointiin erikoistunut yritys. Tarjoamme varastointi- ja käsittelypalveluja sekä kotimaassa että vienti-, tuonti- ja transitokaupassa toimiville yrityksille. Satamavarastoissa varastoimme puolet ja käsittelemme noin 80 % Viljavan volyymeista. Sisämaan varastot palvelevat kotimaan teollisuutta sekä toimivat ensisijaisina varastoina huoltovarmuusviljalle.

Tehtävänäsi on kauran kuorintaa ja jauhatusta sekä koneiden ohjelmointia ja kunnossapitoa. Pääpaino on kuitenkin prosessityössä. Työ on kaksivuorotyötä 6-14 ja 14-22. Työhön kuuluu myös iltavuoron jälkeen öisin hälytysvalmius/päivystys.

Odotamme sinulta omatoimisuutta, joustavuutta ja sitoutuneisuutta sekä teknistä ajattelukykyä.

Työ alkavat alkuvuodesta 2020. Palkkaus TES ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Jaana Koivumäki puh: 044 765 7210.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi