Tuotantotyöntekijä - Juva
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021
Olemme vuodesta 1985 alkaen toimittaneet yksilöllisiä, hyvin suunniteltuja, itse valmistamiamme kalusteita. Teemme jokaisen tuotteemme juuri sitä tarkoitusta varten ja niillä ominaisuuksilla, kun asiakkaamme haluavat. Toimitamme ja myös asennamme kalusteemme kaikkialle Suomeen.
Etsimme tuotantotyöntekijää asiakkaallemme JSP-Keittiöt Oy:lle Juvan tehtaalle. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan Eilakaislan kanssa. Töiden aloitus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtäviisi kuuluvat

Tuotantotyöntekijänä työskentelet monipuolisten tuotannon työtehtävien parissa. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa sirkkelisahausta ja kalusteiden kasaamista. 

Toivomme sinulta

Tulet menestymään tässä työssä reippaalla ja tekevällä asenteella sekä aiemmalla työkokemuksella vastaavista työtehtävistä. Katsomme eduksi CNC-koneen käyttötaidon sekä suomen kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen. Työntekijänä olet joustava ja yhteistyökykyinen sekä tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mukavan ja tiiviin työyhteisön, joiden kanssa pääset tekemään päivittäin töitä yhdessä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin. Pääset työskentelemään modernissa työtilassa ja käyttämään nykyaikaisia työvälineitä. Saat käyttöösi työterveyspalvelut.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Janina Annala, puh. 050 3427 760 / janina.annala@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503069
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Juva, Etelä-Savo