(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Jackon Finland Oy
Jackon Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Jackon Finland Oy on osa norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava rakentamiseen ja teollisuuteen tarkoitettujen EPS-, XPS- ja EPP-eristeiden sekä -pakkausten valmistaja. Konsernilla on yli 850 työntekijää kuudessa eri maassa ja 21 eri toimipisteessä, joista 2 sijaitsee Sastamalassa. Jackon tarjoaa tulevaisuuden osaajille monenlaisia uramahdollisuuksia työskennellä rakentamiseen ja teollisuudelle tarkoitettujen tuotteiden sekä palvelujen parissa.

Etsimmekin nyt Jackonin kasvavaan joukkoon KONEENHOITAJAA Pajakadun tehtaan laminointilinjan tehtäviin.

Laminointilinjalla työtehtäviisi kuuluu laminointikoneen kokonaisvaltainen käyttö, laadunvalvonta sekä leikkuu- ja kelauskoneiden operointi. Koneiden ohjaus tapahtuu sekä näyttöpäätteiltä, että manuaalisesti käsin tehtävin säädöin. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa, kolmen hengen tiimeissä. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään omaa työnkuvaasi sekä koko valmistusprosessia.

Odotamme sinulta nopeita hoksottimia ja huolellisuutta, perus tietoteknisiä valmiuksia ohjelmien muutoksiin sekä kykyä käsillä ja työkaluilla tehtävään työskentelyyn. Isona etuna katsomme tuotantokoneiden operoinnista hankitun työkokemuksen ja teollisuusalojen koulutuksen. Työ sopii sinulle, jos olet työntekijänä tarkka ja sinulta löytyy intoa oppia monipuoliset työtehtävät.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa työnkuvassa sekä iloisessa ja avoimessa työyhteisössä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen jokaiseen työvuoroosi. Työ alkaa kahdeksan (8) kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua Jackonin kirjoille.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa viimeistään 2.8 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian. Työt alkavat elo-syyskuun vaihteessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Jani Karjalainen, 050 444 4480, jani.karjalainen@adecco.fi