(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä IV-alalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Kiinnostaako sinua tuotantoalan työ hyvässä työyhteisössä? Etsitkö syksylle uusia haasteita? Voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ  määräaikaiseen työsuhteeseen erilaisten ilmastointiin liittyvien laitteiden valmistukseen ja  kokoonpanoon erikoistuneelle asiakkaallemme Juvanmalmin teollisuusalueelle.

Työssäsi vastaat ilmanvaihtokanavien valmistuksen eri tehtävistä, aloittaen avustavista tehtävistä ja siirtyen ajan myötä itsenäiseen työskentelyyn. Työ sisältää myös satunnaisia varastoon sijoittuvia päivittäisiä tehtäviä.

Toivomme sinulta hyvää asennetta fyysistä ja nopeatempoista tuotantotyötä kohtaan. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys, mutta sinulla olisi hyvä olla kokemusta tuotannon koneista. Tärkeää on kuitenkin, että omaat hyvän motivaation tuotantolaitoksen rutiininomaista ja tarkkuutta vaativaa työtä kohtaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen, kokoaikaisen työsuhteen joka jatkuu aluksi ainakin tammikuun loppuun asti, jonka jälkeen jatko on myös hyvin todennäköinen. Työajat sijoittuvat arjen 2-vuoroon. Palkkaus muodostuu Teknologiateollisuuden TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Olethan nopea, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, mahdollisimman pian.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi