(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä IV-alalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Kiinnostaako sinua tuotantoalan työ hyvässä työyhteisössä?

Etsimme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ  määräaikaiseen työsuhteeseen erilaisten ilmastointiin liittyvien laitteiden kokoonpanoon erikoistuneelle asiakkaallemme Juvanmalmin teollisuusalueelle.

Työssäsi vastaat tuotantolinjaston eri tehtävistä, aloittaen avustavista tehtävistä ja siirtyen siitä itsenäiseen työskentelyyn. Työ sisältää myös muita tuotanto- ja varastoympäristöön sijoittuvia päivittäisiä tehtäviä.

Toivomme sinulta hyvää asennetta fyysistä ja nopeatempoista tuotantotyötä kohtaan. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys, mutta sinulla olisi hyvä olla kokemusta esimerkiksi asennustehtävistä. Tärkeää on, että omaat hyvän motivaation tuotantolaitoksen rutiininomaista ja tarkkuutta vaativaa työtä kohtaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen, kokoaikaisen työsuhteen joka jatkuu aluksi ainakin elokuulle asti. Työajat sijoittuvat arjen 2-vuoroon. Palkkaus muodostuu TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Olethan nopea, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, mahdollisimman pian.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi