Tuotantotyöntekijä, Inrego Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2020
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Inrego Oy:lle tuotantotyöntekijää Vantaalle. Tässä tehtävässä olet avainasemassa huolehtimassa IT-laitteiden tarkastamisesta ja huoltamisesta. Tehtävä on loistava tilaisuus päästä näkemään kasvavan yrityksen toimintaa teknisestä näkökulmasta. Jos sinulla on esimerkiksi IT-alan koulutus sekä innokkuutta oppia lisää, hae paikkaa pian!
KUVAUS
Inrego Oy ostaa, huoltaa ja myy eteenpäin käytettyjä IT-laitteita ja helpottaa näin vastuullisempaa ja ympäristöystävällisempää kuluttamista. Tuotantotyötenkijänä tehtävänäsi on tarkastaa, lajitella ja huoltaa ostettuja laitteita sekä huolehtia laitteiden tietoturvallisesta käsittelystä. Lisäksi olet yhteydessä rahtiyrityksiin ja koordinoit laitteiden kuljetuksia. Huolellisen työotteesi avulla varmistat, että laitteet ehostetaan myyntikuntoon sujuvasti.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittyä osana nuorta ja kasvavaa yritystä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* IT-laitteiden tarkastaminen ja huoltaminen
* Viallisten osien vaihtaminen
* Laitteiden myyntikuntoon ehostaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen koulutus
* Sujuva Excel-osaaminen
* Ymmärrystä IT-laitteista
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tehtävään valitulle tullaan suorittamaan myös turvallisuusselvitys, sillä tehtävässä käsitellään tietoturvaan liittyviä asioita.

Työntekijänä olet:


* Yhteistyökykyinen
* Tarkka ja huolellinen
* Innokas oppimaan uutta


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, tammi- / helmikuussa 2021
* Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Inrego Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Inrego on markkinajohtaja IT-laitteiden uudelleenkäytössä ja auttaa sekä organisaatiota että yksityishenkilöitä kaikkialla maailmassa kuluttamaan fiksummin ja ympäristöä säästävämmin. Tietokoneita, matkapuhelimia ja muita IT-laitteita voi käyttää uudelleen aivan kuten autoja, veneitä tai polkupyöriä. Olemme jo 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä ja organisaatioita kierrättämään IT-laitteensa ja kuluttamaan fiksummin. Olemme tällä hetkellä Ruotsin suurin käytettyjen tietokoneiden ja IT-laitteiden jälleenmyyjä ja tarjoamme niihin liittyviä palveluita. Käsittelemme vuositasolla yli 300 000 IT -laitetta ja nyt olemme laajentaneet toimintamme myös Suomeen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1405930
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa