(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Ii
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2021

Etsimme asiakkaallemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Iin alueelle.

Asiakkaamme on teollisuuden moniosaaja, joka on erikoistunut kumi-, muovi- ja silikonituotteiden valmistamiseen. Laadukkaat tuotteet ja monipuoliset kansainväliset asiakashankkeet ovat luoneet vuosien aikana vakaan perustan yrityksen toiminnalle. Asiakkaamme tavoitteisiin kuuluu jatkuva tuote- ja palvelukehitys, jotta heidän omien asiakkaidensa muuttuviin tarpeisiin voidaan vastata mahdollisimman hyvin. Nyt tämän työyhteisön täydennykseksi on etsinnässä reipas ja motivoitunut, tunnollisella ja tarkalla työotteella varustettu tuotantotyöntekijä.

 

Etsimämme henkilön pääsääntöiset työtehtävät koostuvat suulakkeen valmistukseen liittyvistä työtehtävistä prosessin alkupäässä sisältäen mm. koeajot linjoilla sekä muutostarpeiden määrittelyn ja toteutuksen. Toivomme Sinulla olevan kokemusta ja näkemystä suunnittelutyöstä jollain CAD-järjestelmällä (esim. Invertor, Solidworks), sekä halua ja motivaatiota mahdolliseen lisäkurssitukseen.


Edellytämme hakijalta:

  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Motivoitunutta, reipasta ja itsenäistä työotetta
  • Kykyä työskennellä tarpeen mukaan myös iltavuorossa
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Katsomme eduksesi työkokemuksen tai/ja tuntemuksen metallialan tehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

  • Säännölliset työajat
  • Inspiroivan ja kannustavan työympäristön
  • Mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa työporukkaa
  • Arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden lisäkurssituksiin
  • Hyvät työpuitteet

Tarjoamme sinulle säännölliset työajat, mukavan työympäristön ja mahdollisuuden pidempäänkin työsuhteeseen. Ethän ole allerginen pölylle, maalille, liuottimille, tai muille teollisille aineille.

 

Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
Palkkaus: TES/Kokemuksen mukaan
Työaika: Kokoaikatyö


Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, jätä hakemuksesi heti osoitteessa: www.go-on.fi – aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Anu Vähäsöyrinki puh +358 40 058 0352 tai Ulla Kolehmainen, puh +358 44 330 8824 (arkisin klo 8-16). Emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.