Tuotantotyöntekijä, Hyvinkää
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Ravelast Oy valmistaa Hyvinkään yksikössä sekä sarjatuotteita että käsikumioinnin erikoistuotteita, kuten vaativat kulutus- ja korroosiosuojaukset teollisuudelle.  He tuottavat ruisku- ja muottipuristimilla sarjatuotteita kumista ja silikonista, sekä ruiskuvalukoneella muovituotteita. Tuotteet voivat olla joko täysin polymeeristä valmistettuja tai polymeeri-metallihybridirakenteita.  Lisäksi käytössämme on kuumavulkanointi niin autoklaavissa kuin puristimilla sekä kylmäliimaus. Hyvinkään yksikkö on tunnettu laadukkaasta tuotannosta ja erinomaisesta toimitusvarmuudesta. Hyvinkäällä sijaitsee muottikoneistamomme ja kumisekoittamo, jolla on yli 400 erilaista kumireseptiä käytössään. Ravelast Polymersin tuotekehitys on keskitetty Hyvinkäälle, jossa on hyvin varusteltu laboratorio.

Etsimme asiakkaalleemme Ravelast Oy tuotantotyöntekijää Hyvinkäälle. Työtehtäviin kuuluu tehtävät puristimilla, paistaminen sekä muut tuotannon tehtävät. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oma asenne ja halu oppia. Työ on melko raskasta, joten fyysisen kunnon tulisi olla hyvä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää elokuun loppuun. Arvostamme soveltuvuutta vuorotyöhön, sillä työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Arvostamme

- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

- Motivaatiota ja halua oppia uutta

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

- Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme

- Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät

- Työn vakavaraisessa yrityksessä

- Asianmukaiset työvarusteet

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa HR-konsulttimme

Sara Kervinen - +358 50 593 3501 - sara.kervinen@aaltovoima.fi

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot