(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä huonekaluteollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Pidätkö monipuolisista työtehtävistä ja viihdyt teollisuuden nopeatempoisessa ympäristössä Jos, saatat olla etsimämme tekijä!

Haemme Tuotantotyöntekijää Lahteen.

Asiakkaamme valmistaa laadukkaita huonekaluja. Työt alkavat mahdollismman pian ja tehtävä on ainakin aluksi määräaikainen. 

Tehtävääsi kuuluu erilaisia työvaiheita. Osallistut mm. sängynrunkojen kokoonpanoon, liimaukseen, sijauspatjojen täyttöön ja pakkaukseen. Toivomme sinulta myös trukin ajotaitoa tai ainakin halua oppia ajamaan sitä. Jos nämä kaikki taidot eivät ole vielä hyppysissä, niin olet kuitenkin halukas opettelemaan ne.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta huonekaluteollisuudesta. Olet työssäsi tarkka ja nopea, sinulla on hyvä fyysinen kunto sekä halua oppia uusia asioita. Kaikki alan kädentaidot ovat pelkkää plussaa. Olisi loistavaa jos sinulla olisi soveltuvuutta ottaa tarvittaessa tiimin vetovastuu, eli ohjaisit muita heidän työssään. Joten sinun täytyy olla ehdottomasti myös tiimipelaaja ja vastuunkantaja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana kotimaista huonekalutehtaan toimintaa ja työyhteisöä sekä monipuolisen ja vaihtelevan työn. Puusepänteollisuuden Tes.

Olisiko tämä työ sinua varten?Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Hakuaika päättyy 7.2.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu; katja.risu@personalhuset.fi ja 050 592 5575.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: trukki, teollisuus, kokoonpano, pakkaus