(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (huonekaluteollisuuteen), Lahti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Etsimme kiireisesti asiakkaallemme REIPASTA TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ huonekaluteollisuuteen Lahteen.

Työtehtävänä on ensisijaisesti erilaisten päällisten laittamista tyynyjen päälle. Työt voivat mahdollisesti jatkua osakasauksessa, joka on sohvien osa- tai runkokokoonpanoa. Työajat ovat ma-pe, klo 6:00-14:30.

Edellytämme sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä, sillä työ on erityisesti käsille raskasta. Aiempi kokemus vastaavasta työstä ja puupuolen koulutus katsotaan eduksi. Sinulla ei voi olla yliherkkyyttä tekstiili- tai puupölyille.

Toivomme sinulta reipasta asennetta ja otetta työhön. Olet innokas oppimaan uutta ja viihdyt hektisessäkin työympäristössä. Lisäksi sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkaa heti. Työ on ainakin alkuun määräaikainen kiireapu, mutta jatkuu mahdollisesti senkin jälkeen. Palkkauksessa noudatetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: kokoonpano, kokoonpanija, puusepänteollisuus