Tuotantotyöntekijä Hollmén & Co:lle, kesätyö
Go On Ylivieska

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Haemme kesätyöntekijöitä asiakkaallemme Oy Hollmén & Co:lle Nivalaan

Hollmén & Co on vuonna 1997 perustettu yritys. Yrityksessä työskentelee 90 ammattitaitoista työntekijää. Tuotantolaitokset sijaitsevat Nivalassa ja Ulvilassa. Hollmén valmistaa lämmönhallintaelementtejä erilaisiin teollisuuden käyttötarkoituksiin protoista volyymiin. Yritys toimittaa asiakkaille kokonaisvaltaisia ratkaisuja koneistettuna sekä laserhitsattuna.

Haemme nyt tulevaksi kesäksi työntekijöitä tuotannon eri vaiheisiin 2-vuorotyöhön. Työtehtäväsi voi olla kokoonpanossa, linjastolla tai viimeistelyssä. Hakijoilta edellytämme ennen kaikkea reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan. Aiempi työkokemus tehdas- tai metallialan töistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, joten oppivainen asenne on paras valttisi! Työt alkavat touko-kesäkuussa ja jatkuvat kesäkauden yli elokuuhun saakka, mahdollisuus myös pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES mukaan.

Tarjoamme sinulle kesätyön mielenkiintoisten työtehtävien parissa, yhteenpuhaltavan tiimin tuen sekä Go On kattavat henkilöstöedut käyttöösi. Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, aloitamme työhakemusten käsittelyt jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa Anna-Mari Mäkikangas 040 1291 726, anna-mari.makikangas@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550536
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haapajärvi, Haapavesi, Nivala, Oulu, Sievi, Ylivieska