(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Helsinkiin!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista tuotantotyöntekijää nitomakoneen hoitoon iltavuoroon!

Asiakkaamme on erikoistunut pakkausratkaisujen tarjoamiseen asiakkailleen. Tuotantotyöntekijänä vastaat nitomakoneen hoidosta, valvonnasta ja toimivuudesta sekä osallistut ylläpitäviin työtehtäviin omalla osastollasi. Tehtävässä menestyminen vaatii tarkkuutta ja huolellista työskentelyotetta. Toivomme sinulta myös hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta.
Odotamme sinulta
Etsimällämme henkilöllä on kokemusta tuotantotöistä. Eduksi katsotaan varsinkin aiempi kokemus koneenhoitajan töistä. Toivomme hakijoilta myös trukilla ajotaitoa, mutta se ei ole edellytys. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti, teknisiä kädentaitoja sekä valmiutta työskennellä iltavuorossa (14-22). Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin kolmen kuukauden mittaisen määräaikaisen työsuhteen. Tämän jälkeen katsotaan todennäköinen jatko. Haemme pitkäaikaista työntekijää. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja haastatteluja tehdään jo hakuajan puitteissa. Työtä tehdään asiakkaamme tiloissa Pohjois-Helsingissä. Nitomakoneen hoitajana tulet työskentelemään iltavuorossa arkisin klo. 14:00-22:00. Perehdytys tehtävään tapahtuu kuitenkin päivävuorossa klo: 06:00-14:00. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä VMP:n sähköinen työnhakulomake osoitteessa www.vmp.fi. Liitä siihen CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Tuotantotyöntekijä Helsinkiin!”. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
3 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.11.2018 mennessä.