(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Helsinkiin (Vallila)
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018Työn kuvaus:
  Pidätkö työstä, jossa pääset työskentelemään sorminäppäryyttä vaativien tehtävien parissa ja tulet konkreettisesti näkemään työsi tuloksen? Mikäli kuvaus osui sinuun, jatka lukemista!
 
Haemme asiakkaallemme tuotanto/kokoonpanotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen joulukuun puoliväliin asti. Työt alkavat heti. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille.

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, soveltuvaa koulutusta sekä tarkkuutta vaativaa harrastuneisuutta, mutta nämä eivät ole pakollisia tehtävässä menestymisen kannalta. Työssä vaaditaan erityistä tarkkuutta, sorminäppäryyttä ja huolellisuutta. Työ on tiimityötä, joten yhteistyötaidot ovat tärkeitä. Toimit tehokkaasti, täsmällisesti ja olet tottunut fyysiseen työhön. Sinulla on kokemusta myös kiireisestä työskentely-ympäristöstä. Sujuva suomen kielen osaaminen on tehtävässä pakollista. 

Tehtävät ovat tuotantolinjalla tehtävää tarkkaa hienomekaanista kokoonpanotyötä arvostetussa asiakasyrityksessämme. Työtilat ovat valoisat ja siistit ja työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuorossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, kokopäiväisen ja projektiluonteisen työn. Työskentelet mukavassa tiimissä ja saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen. Ennen työn aloitusta kaikille valituille tekijöille tullaan suorittamaan huumausainetesti.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Juhani Äikäs, juhani.aikas@adecco.fi tai numerosta 040 663 4711. Haethan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijöitä, Helsinki


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Juhani Äikäs


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO