(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Helsinkiin! (Muuntosähkö Oy/Trafox)
MUUNTOSÄHKÖ OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018
MUUNTOSÄHKÖ OY
Trafox on Muuntosähkö Oy:n tuotemerkki, jonka alla kehitämme, valmistamme ja räätälöimme korkealaatuisia muuntajia, kuristimia, suodattimia sekä Trafox Superintend® -valvontalaitteita. Tuotteitamme hyödynnetään mitä moninaisimmissa käyttökohteissa aina raskaasta teollisuudesta lääkintätekniikkaan.

Vuonna 1947 perustetun yrityksemme juuret ovat Suomessa, mutta toimintamme kansainvälistä. Palvelemme asiakkaitamme kotimarkkinamme Suomen ohella niin Pohjois- ja Keski-Euroopassa, Aasiassa kuin USA:ssakin. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, tuotantolaitokset Helsingissä (Suomi), Joensuussa (Suomi), Viljandissa (Viro) ja Suzhoussa (Kiina).
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Muuntosähkö Oy/ Trafoxille tuotantotyöntekijää Helsinkiin!

Työtehtävinä ovat asiakkaamme laadukkaiden tuotteiden valmistuksen eri prosessit. Trafoxilla valmistetaan mm. muuntajia, kuristimia ja suodattimia. Työtä tehdään osaavassa ja mukavassa porukassa. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta ja laadukasta työn jälkeä. Haemme henkilöä, jolta löytyy pitkäjänteisyyttä sekä stressinsietokykyä. Jos olet näppärä sormistasi, sisäistät ohjeita vaivatta ja olet vielä aidosti kiinnostunut teollisuuden tuotantotöistä, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Tiettyä kokemustaustaa työhön ei edellytetä. Toivomme kuitenkin hakijoilta aiempaa kokemusta esimerkiksi metalli- sähkö- tai tuotantoalan töistä. Eduiksi katsotaan varsinkin aiempi hitsauskokemus sekä sähkötyöperusteiden osaaminen. Tiettyä koulutusta ei myöskään edellytetä vaan soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen syksylle 2018, arviolta 2-3 kk. Tämän jälkeen katsotaan todennäköinen jatko. Töitä voi olla tarjolla pitkäänkin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Helsingin Metsälässä, loistavien yhteyksien varrella. Työ on kokoaikainen päivätyö (7-15.30) liukumamahdollisuudella. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Tuotantotyöntekijä Helsinkiin! (Muuntosähkö Oy/Trafox)”. Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
2-3 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.09.2018 mennessä.