(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme Helsingissä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä keikkaluontoisiin ja/tai määräaikaisiin työtehtäviin.


Tehtäväsi muodostuvat tuotannon eri työvaiheista ja voivat sisältää esimerkiksi pakkaamista, ripustusta, pintakäsittelyä, logistiikkaa tai jauhemaalausta.

Hakijoilta odotetaan hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta työtä kohtaan ja intoa oppia uusia asioita. Aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työvuorot voivat olla tehtävistä riippuen 1- tai 2-vuoroa. Työsuhteen pituus voi vaihdella päivän keikoista jopa muutamien viikkojen keikkoihin ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus päästä tekemään jopa täydet 40 tuntia viikoittain. Joissain tehtävissä vaaditaan myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.


Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.