(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Hämeenlinna
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Etsimme syksylle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Hämeenlinnaan kylpyhuonetehtaan moninaisiin tehtäviin. Tule siistiin sisätyöhön tutustumaan uudenlaiseen modulirakentamiseen!

Asiakasyrityksemme tehtaalta löytyy töitä niin vesieristyksen, laatoituksen, putkiasennuksen kuin pintatöiden ja kalustuksen parista. Kerro minkä tyyppiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostaisivat.

Työ tekijäänsä opettaa, eli papereita tärkeämpää tässä työssä on kädentaidot ja hyvä kunto. Saat työhön hyvän perehdytyksen, joten innokkuus uuden opetteluun on eduksesi. Työt pyörivät arkipäivisin kahdessa vuorossa.

Onko kesän työmaat kohta purkissa? Nappaa tästä seuraava projekti, jossa työt alkavat heinä-/elokuun vaihteessa ja jatkuvat lokakuulle. Tule mielenkiintoiseen työympäristöön kartuttamaan kokemusta ja osaksi hyvää työporukkaa!

Lähetä hakemuksesi pikimmiten, soveltuvat henkilöt haastatellaan ja valitaan jo heinäkuun alussa. Täytäthän hakemukseen perustietojen lisäksi myös työ- ja opintohistoriasi valitsemalla "laajahakemus". Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sitä paremman kuvan saamme sinusta!

Lisätiedot: Lotta Tolvanen / 040 0330 426 / arkisin 9-15